Vanavond ga ik tijdreizen..

Vanavond ga ik tijdreizen..

Een best wel spannend concert zo eigenlijk, tijdreizen..

Soms vraag ik me wel eens af of het écht mogelijk zou zijn. Reizen naar andere tijden. Ik ben verzót op historische romans en pareltjes uit de literatuur over vervlogen tijden. Als ik op plekken met een historie kom, kan ik niet anders dan me afvragen wie daar eerder liep, wat ze er deden, wat ze droegen, hoe ze zich voelden. Liepen ze naar een geliefde toe? Was hun hart vol hoop voor een mooie toekomst? Worstelden ze om aan genoeg eten te komen? Hadden ze het moeilijk met het verlies of de afwezigheid van geliefden? Ik voel me met hen verbonden, maar zal hun niet zomaar kunnen ontmoeten. Zou het ooit mogelijk zijn?

Nou ja, we gaan vanavond zien of we een stukje ervan kunnen laten herleven.. wie weet kom ik als een ander mens terug 🙂

 

Kom jij trouwens ook!? In m’n agenda is meer informatie te vinden!