Ensembles

Duo Vera

Teresa Tringali (gitaar) en Mirjam Hardenbol (fluit)

 

We werkten al samen in verschillende projecten, maar sinds januari 2018 zijn we een vast duo geworden!

‘Duo Vera’ staat voor de manier waarop wij omgaan met de muziek: een zoektocht naar ‘waarheid’ in muziek en leven. We zoeken naar de ware ideeën van de componisten achter de geschreven muziek en proberen deze zo eerlijk mogelijk te vertalen in onze uitvoering.

Onze gitaar en fluit vullen elkaar prachtig aan in een grote diversiteit aan stijlen: van Giuliani tot Piazzolla, van Debussy tot Villa-Lobos.

 

Kijk voor meer informatie op www.duovera.com

____________________________________________________________________________________________________________

 

Saskia Duelen & Mirjam Hardenbol

 

Twee fluiten is dubbele schoonheid!

We leerden elkaar kennen op het conservatorium en studeerden af in een gezamenlijk concert dat we afsloten met één van onze lievelingsstukken ‘Rigoletto’ in een arrangement van Franz Doppler.

Daarnaast hebben we regelmatig opgetreden in programma’s met eigentijdse muziek, waarbij we samenwerkten met de componist zelf.

 

____________________________________________________________________________________________________________

 

Duo MN

En omdat twee fluiten bij elkaar zo schitterend zijn, speel ik sinds kort ook in een vaste samenstelling met Nina Achten. Ook zij is afgelopen zomer afgestudeerd van het conservatorium Maastricht.

We spelen een interessant repertoire met afwisselend kortere bekende melodieën en langere klassieke werken. Zo is het een geheel wat zowel de geoefende klassieke-muziekluisteraar als de mensen-die-normaal-wat-anders-dan-klassiek-luisteren zal aanspreken.