Over mij

Read in English ->

De laatste jaren volgde ik zowel mijn Bachelor als mijn Master aan het Conservatorium van Maastricht, waar ik lessen volgde bij Philippe Benoît en later ook bij Valerie Debaele. In juni 2017 sloot ik mijn Master Klassieke Muziek af met een Final Master Recital, dat door de jury ‘vol van passie en temperament’ werd genoemd en met een 9 werd bekroond!

Omdat ik altijd meer wil leren heb ik naast mijn conservatoriumstudie inmiddels vele masterclasses gevolgd bij gerenommeerde docenten, waaronder Peter-Lukas Graf, Dejan Gavric, Emily Beynon, Wissam Boustany, Jürgen Franz, Abbie de Quant, Carlo Jans, Nicole Esposito en Paul Edmund-Davies. Ook participeerde ik in (zomer)cursussen in het buitenland zoals het Flute Piano Forum in Luxemburg.

In 2013 werd ik geselecteerd voor het orkestproject “Liverpool Oratorio” van Paul McCartney, dat werd uitgevoerd op het World Music Concours in Kerkrade. Daarnaast heb ik orkestervaring opgedaan als fluitiste in het projectorkest Ars Musica o.l.v. Patrick van der Linden en in projecten van het conservatorium.

Mijn focus in het uitvoerend werk ligt echter op de kamermuziek, waar ik met vrienden in een kleine setting de klassieke muziek dicht bij de mensen kan brengen. In verschillende samenstellingen spelen we in prachtige kerkjes, op festivals of relatie-dagen van bedrijven, maar ook op bruiloften en koorconcerten.

Naast het spelen van muziek heb ik al enkele jaren ervaring in het lesgeven. Na verschillende aanstellingen aan muziekscholen en harmonie-verenigingen, geef ik nu met veel plezier les in mijn eigen lespraktijk in Ede.