MUZIEKTHEORIE

VOORLOPIG KUNNEN DE LESSEN MUZIEKTHEORIE GEEN DOORGANG VINDEN, OMDAT ALLEEN INDIVIDUELE MUZIEKLESSEN ZIJN TOEGESTAAN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM. HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR UPDATES!

In de cursus AMV wordt de allereerste basis van muziektheorie al gegeven. Binnen de muziektheorie is echter nog véél meer te leren!

Voorbereiden op examens en toelating Conservatorium
Wil je je examens afleggen voor het instrument dat je aan het spelen bent? Dan zul je ook een theorie-examen moeten maken. Om je daarop voor te bereiden geef ik theorielessen in kleine groepjes voor alle examens van A tot en met D. We gebruiken daarvoor de boeken ‘Algemene Muziektheorie’, waarin ook een stuk solfège (luisteroefeningen) in is verwerkt.

Wil je je voorbereiden voor het theoretisch toelatingsexamen van het conservatorium? Neem dan contact op voor een privé-theorieles, gecombineerd met solfège!

Geen kind meer, maar wel Algemene Muzikale Kennis opdoen?
Bij dezen is dat mogelijk! In september 2020 start een nieuwe cursus Algemene Muziektheorie voor Beginners.

Daar behandelen we de meeste dingen van de AMV cursus, maar dan níet voor kinderen. Je leert notenlezen en ritmes begrijpen, maar ook akkoorden herkennen en de structuur van bladmuziek doorgronden.

En om het wat praktischer te maken, mag je je eigen instrument meenemen naar de theorieles én gebruiken we de digitale leeromgeving EARZ.