KAMERMUZIEK

Laten we vaststellen dat muziek maken fantastisch is. Maar soms is alléén muziek maken ook maar zo alleen!

Daarom start ik vanaf maart 2020 officieel met een Cursus Kamermuziek!

Hier leren we om te luisteren naar elkaar en naar jezelf en is er aandacht voor zuiverheid en frasering. In het samenspel wordt muzikaliteit sterk uitgedaagd en leer je die verder te ontwikkelen. En uiteraard hebben we ontzettend veel plezier met gezamenlijk gekozen muziek!

MÉÉR DWARSFLUIT
Ben je zó gek op je dwarsfluit dat je graag wilt samenspelen met andere fluitisten? Meld je aan voor de kamermuziek cursus en we zoeken uit met hoeveel andere fluitisten we je aan het werk kunnen zetten. Je mag aangeven of je een voorkeur hebt voor een duo, trio of kwartet.

Voor de dwarsfluitgroepen geldt wel dat het altijd een combinatie is met privéles. Heb (en houdt) je vaste dwarsfluitlessen bij een andere docent? Dan ben je welkom om alleen aan te sluiten voor de kamermuzieklessen!


GECOMBINEERDE ENSEMBLES
Er is natuurlijk nog véél meer dan alleen dwarsfluit! Combinaties met piano, gitaar, cello of de hele band van de kerk.. ik geef je graag handvatten om makkelijker en beter samen te kunnen spelen en nog meer de schoonheid van het samen musiceren te beleven.

We leren naar elkaar te luisteren en op de goeie momenten steun van elkaar te hebben. Je leert ook elkaars instrument beter kennen en zodoende een muzikaler geheel binnen je groep te krijgen.

Meld je hier aan met je ensemble van vrienden/vriendinnen!