Ensembles

Duo Vera

Teresa Tringali (gitaar) en Mirjam Hardenbol (fluit)

We werkten al samen in verschillende projecten, maar sinds januari 2018 zijn we een vast duo geworden!

‘Duo Vera’ staat voor de manier waarop wij omgaan met de muziek: een zoektocht naar ‘waarheid’ in muziek en leven. We zoeken naar de ware ideeën van de componisten achter de geschreven muziek en proberen deze zo eerlijk mogelijk te vertalen in onze uitvoering.

Onze gitaar en fluit vullen elkaar prachtig aan in een grote diversiteit aan stijlen: van Giuliani tot Piazzolla, van Debussy tot Villa-Lobos.

Kijk voor meer informatie op www.duovera.com

____________________________________________________________________________________________________________

DUO MN

Nina Achten & Mirjam Hardenbol – beiden fluit

Twee fluiten is dubbele schoonheid!

We leerden elkaar kennen op het conservatorium Maastricht en spelen sinds ons afstuderen samen in een fluit-duo. Van het publiek krijgen we keer op keer terug hoe gaaf het is dat slechts twee fluiten zo’n grootse muziek kunnen laten horen. Onze fluiten zijn makkelijk mee te nemen, zodat we óveral kunnen optreden! We richten ons daarom op het geven van kleine concerten in kerkjes, boekwinkels, musea, cafés en huiskamers.

We spelen een interessant repertoire met afwisselend kortere bekende melodieën en langere klassieke werken. Zo is het een geheel wat zowel de geoefende klassieke-muziekluisteraar als de mensen-die-normaal-wat-anders-dan-klassiek-luisteren zal aanspreken.